szerda, március 10, 2010

Helyzet jelenéts

Adtam rá éjszakára pelust, mert úgy gondoltam, hogy inkább tudjon nyugodtan aludni, ne legyen nyomás alatt a kis lelke.
Én az éjszakai felkeltésnek nem vagyok híve. Egyrészt, mert nem ébredek fel, másrészt emlékszem, ahogy apukám éjszaka keltette az öcséimet pisilni. A legszebb álmukból sírva- ríva ébredtek és sokszor csak hosszas könyörgés után bírtak pisilni. Nekem ez a módszer egyáltalán nem tetszett, mert az egész család ébredt 11-kor, fele üvöltött. Szóval rossz emlék.

Na, de az én trükkös csemetém együtt működik és igyekszik. Éjfélkor felébresztett, hogy Neki bizony pisilni kell. Pelus le, pisi a wc-be, pelus vissza és már aludt is tovább. Tehát pelus ismét száraz, a tegnap éjszakai bepisilés valami tévedés lehetett.

De gondolom, vagy legalábbis anyukám szerint, lesznek még balesetek, de ez előfordulhat még sokáig, de ettől függetlenül szobatiszta.

Andi! Köszönöm a megjegyzésed, egyet értünk, puszi! :-)

1 megjegyzés:

  1. SZiasztok!Nekem nincs tapasztalatom még ebben az ügyben.De valahogy hasonlóképp látom én is a helyzetet.Éjszaka szörnyű lehet arra kelni, hogy anya nyüstöl pisiljél, mikor inkább aludna a csepp manó.Szerintem a balesetek még előfordulnak!Sok sikert, és nagyon ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés