szombat, augusztus 29, 2009

Erőfitogtatás: Erik kontra Marcipán

Ez a történet az, amit nehéz leírni, úgy, hogy teljesen visszaadjam azt amit titkon meglestem, ennek a két gézengúznak a működéséből. Pár sor az egész, aranyos és édes, de alapvetően ismerni kéne a macskát is és a gyereket is ahhoz, hogy ezt valaki el tudja képzelni, de az lett volna a legjobb, ha mindenki velem együtt látta volna.

Eriknek pénteken apás napja volt így ott voltunk, Apának el kellett menni egy időre így Marci cica, Erik és én hárman voltunk. Én a számítógép előtt, macska az erkélyen békésen heverészett a napon. Babi pedig szaladgált le és föl, felesleges energiákat levezetve.

Egyszer csak hallom az erkély felől "sic,sic,sic"
Egyből lopóztam is oda, de csak lesekedni, mert így mi szoktuk beküldeni a macskát az erkélyről, ha megyünk valahová. Egyikük se látott.
A macska hever tovább békén, fejét sem emelve.
Gyerek közelebb megy toppant egyet a kis lábával és mondja "sic,sic,sic"
Macska már fel emeli nagy busa fejét, de még csak néz unottan.
Gyerek közelebb, kettőt toppant "sic,sic,sic"
Marci feláll, lassan, minden mozdulat után hatás szünetet tartva, felborzolja a szőrét, minden szálat külön és külön. Mire kinyúlik már 10 kilósnak néz ki, ekkor fel emeli a fejét és méla undorral ránéz a gyerekre. ... A hatás kedvéért a nyakát is kinyújtja mint valami robot.

Ekkor Babi sarkon fordul és ész nélkül berohan, bevágja az erkély ajtót, bezárja majd közli vele az üvegen keresztül "Marci cica kint marad"


3 megjegyzés:

  1. :D:D:D:D:D:D:D
    Bűbájosak lehettek! Gondolom Erik elégedetten nyugtázta, hogy ő a főnök!

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi főnök a kispasi!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes!:-)))Előttem van a jelenet!:-)))

    VálaszTörlés