csütörtök, július 30, 2009

2. születésnap

Eltelt 1 év ismét! Ez már a 2. amit az én is csodámmal éldegélek meg. Rengeteg minden történt az egy év alatt, felsoroloni is nehéz lenne. Szerencsére itt ez a kis napló, mely hűen őrzi az emlékeket, amiket sose akarok elfeledni és remélem, majd egyszer Erik is nagy örömmel olvassa.
A mai nap egészen jól sikerült! Nem teljesen bosszúság mentesen, de a hibát kijavítottuk. A rendelt tortánk természetesen ronda volt és semmi köze ahhoz amit én kértem. Így visszakaptam az előleget és 11-kor neki láttam tortát keresni. Miközben az én csalódott kis ünnepeltem azt hajtogatta : tóta nincss tóta
Benyargaltunk a belvárosba és a kedvenc boltunkban volt! Nagyon helyes csokitorta, kapott egy piros kis terepjáró marcipánt és 2 szál gyertyát. Haza fele már boldogan mondogatta, hogy tóta Babájé és dúdolta az Alma együttes ma van a szülinapompom dalát.
Ezek után már az sem hárborította fel, hogy a torta a hűtőbe került Apa lakásába és ott hagytuk, teljesen megértő volt és tudomásul vette, hogy a buli délután lesz.
Délutáni alvást követően hárman mentünk az ajándékot megvenni. Bár kinéztünk egy gyönyörű Thomasos Duplot, szerettük volna ha az új tulaj is áldását adja rá. Meglepetés volt a javából mikor mereven elzárkózott és közölte, nem kell Neki. hmmmmmmmmmm
Aztán cirkált a játék boltban le és föl, mikor meglátott egy halom triciklit, azt meg mi már nem akartunk többet venni, mert annnyi járműve van, hogy nem láttuk semmi értelmét még egynek. Nehezen, de sikerült vissza terelni a Duplo polcig és elkezdtük nézegetni őket. Mutattam van cirkuszos, állatkertes, városos, mjad következett a tűzoltós. Felcsillant a nagy kékség a szemében és leült a földre, mutatta tegyem az ölébe. Nézte és mutatta koci, jepülő, locsi :-) Kérdeztük ez jó-e, úgy bólogatott, hogy majd le esett a buksija.
Haza értünk, meg volt a tortázás és utána ücsörögtünk mind a szőnyegen és Legoztunk. A kis tűzoltóautónak még szirénája is van, ami elemmel működik.
Hát így telt ez a szülinap, nagyon jól sikerült!Ezt a csoda szépet pedig Ági készítette az ünnepeltnek, de Anué lesz :-)

Csengeanyától kapta Erik ezt a csoda szép képeslapot.

Noncsitól kapott gyönyörű képeslapok!




8 megjegyzés:

  1. Istenem, az a tortás kép!!!!!!!!! Nagyon cuki! Milyen boldog! Tündériek vagytok! Nagyon örülök, h végül Duplo is lett!
    Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk!

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy megtalálta, amire vágyik!!!! Szilvi, úgy látszik a tortákkal nincs nagy szerencséd:S Azért jó hogy tudtad pótolni! Még egyszer isten éltesse a kétévese(in)ket!

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen benneteket nagyon sokáig!:-)))
    Hihetetlen, hogy mennyire elszaladt az idő!!!
    Nyomj millió csókot ennek a Tündérkének a homlokára helyettem, kérlek!

    VálaszTörlés
  4. Tündéri kisfiú! Azt a bolgog buksit meg öröm nézni ott a tortánál!!!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Boldog szülinapot kívánunk Mi is!!
    Puszik!!

    VálaszTörlés
  6. Mi is kívánunk nagyon boldog Erik szülinapot :)
    Puszik.......

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat és a velünk ünneplést!

    VálaszTörlés
  8. Mi is sok boldog szülinapot kívánunk a gyönyörű szemű ünnepeltnek! Ahogy örül a tortának, azzal nem lehet betelni...;-)))

    VálaszTörlés