szombat, november 21, 2009

Napjaink

Gyorsan telnek a napok, nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni, pedig épp csak beesek a munkába kezdésre és ahogy lehet rohanok is haza, Babihoz, mert így hívja magát továbbra is. Nagyon jól érzi itthon magát a Nanival és remekül meg vannak, ritkán van rá panasz. Nagyon jól eszik.
Voltunk tanácsadáson, 91 cm-ter (sztem több, mert a 96-os gatya lobog a bokája felett) és 11,360 kg, de továbbra is méreten alul, mert hiába hízik, ha nyúlik is :-) Valami indexet számolnak a magasságuk és súlyuk alapján, így Erik gebének van minősítve. Ez van!
Az étvágya jó, mindent megeszik és napi 5-ször meg reggel és este megissza a tápszerét 240ml-t.

Beszéde sokat fejlődött, mondatokban fejezi ki magát és már humorizál is a lelkem, bár ezzel már egy szavanként is próbálkozott, de most löki a szöveget.

Beoltattuk magunkat a vitatott H1n1 és a szezonális influenza vakcinával, én és az apja. Eriket még nem oltattam be. A mi gyerekorvosunk ajánlja, de az ismerősök gyerekorvosai meg nem ajánlják. Teljes katasztrófa van a lelkemben, nem tudom mi a biztonságosabb, de nem akarom háromszor megszúratni se a gyereket. Most karanténban van, nem megy boltba, buszozni és közösségbe, sokat van a friss levegőn és kap vitamint meg probiotikumot.

Erik nagyon várja a Mikulást, édesen énekeget és minden este megkérdezi jön-e már, persze neki még december 6 nem sokat mond, minden este énekelünk is neki, majd csak előkerül már :-)

Azt hiszem megszokta, hogy dolgozok, már rutinként kezeli reggel. A munkahelyem elég jó és szeretem, a kollégám szintén rendes, ezzel tehát semmi gond, leszámítva, hogy gazdasági válság keze ide is betette a lábát, ebben formában pénz itt se sok.

Erik ekcémája eléggé kijött, így vissza a mosdókrémhez és a HA-s tápszerhez. Tavasszal megyünk a szentesi doktornőhöz allergia vizsgálatra, ha oviba akarom adni, erre szükség lesz feltétlenül, bár még mindig reménykedem, hogy kinövi.

4 megjegyzés:

  1. Örülök hogy jól vagytok, hogy Erik jó érzi magát a Nagyinál. Nem semmi hogy hogy dumál, a méretei pedig pont jók. A lényeg hogy jól eszik.
    Mikulásvárás...aranyos. Nálunk több hete jött elő, még egy hétig jegelem a témát, utána már mi is várjuk! :-) Ekcéma: :-((

    VálaszTörlés
  2. Mikulás nálunk is nagyon menő. Mi is nagyon várjuk!

    VálaszTörlés
  3. De jó volt Rólatok kicsit bővebben hallani!!! Édes lehet Erik! Örülök, hogy minden rendben! Hiányolunk Benneteket!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Szuper, hogy Erik ilyen jól megvan anyuddal. Most ez a legfontosabb.
    Az ekcéma kinövéséért nagyon drukkolok!!!!

    VálaszTörlés