vasárnap, október 11, 2009

Munka!!!!!!!!!!! :-)

....és igen, eljött ennek az ideje is!
Hosszú 3 éves szünet után (januárban lenne a teljes 3 év), újra a munkáé a fele életem. Azért 3 mert a várandósság idejét itthon töltöttem, többnyire hanyatt fekve vagy a kórházban.
Aztán a Manócskámmal a kicsit több mint 2 év.

Nem akarok hazudni, jó megint dolgozni és húsvér emberekkel beszélgetni. Férfiakkal és nőkkel vegyesen. Senki ne értsen félre, persze a Kismamákkal és gyerekes lányokkal asszonyokkal is nagyon jó beszélgetni és ezután is ezt fogom tenni, de jó már nyitni kicsit a világ felé.
Főleg úgy, hogy tudom a gyerekem, biztonságban és az otthonbán jól érzi magát.

A Nagyival ( Nanával) remekül meg vannak. Nem borult fel a napirendje és Nana többé-kevésbé ugyanazok az elvek és szabályok elvek alapján kezeli mint én ( Ugye? :-)), ami jó Neki!

Ami nem jó, hogy ennek ellenére kevesli a velem töltött időt. Ez szombaton mikor haza értem abban mutatkozott, meg, hogy 1 perc múlva csattogott ki elém és nem akart vissza aludni, így együtt feküdtünk le. Vasárnap pedig egyáltalán nem akart lefeküdni, ez olyan hisztit váltott ki belőle, hogy átesett egy langyos vizes tusoláson és átöltözésen, mire végre lehiggadt és elbírt aludni. Nagyon sajnáltam, de tudom ha nem alszik, ugyanezt a hisztit levágja este 7-kor a fáradtságtól.

A napi rutin lassan látszik kialakulni. Mikor Apucija befejezi a munkát elviszi és amikor este 6-kor végzek, oda megyek érte, aztán együtt jövünk haza. Beszélgetünk, vacsizunk, fürdünk, mesézünk és tv-zünk. Valamint új projekt van, napi 20 percecske számítógép használat a fiatalember, már az egér használatában kezd a profizmus felé törni. Ezek után megyünk és alszunk, én alig jutok gép elé, mert rongy fáradt vagyok mire letudom az összes kötelezettséget. Reggel tv-zünk az ágyból, beszélgetünk, együtt reggelizünk és tízóraizunk, aztán 10-re rongyolok dolgozni.

Kicsit duzzog mikor megyek, de gyorsan megnyugszik és egész nap jó kedvű és szófogadó.

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen jó hangulatú hozzászólást olvashattam. Már kicsit féltem, hogy miért nem írsz....
    Munka: Én 2006 január óta nem dolgozom, és jövő szeptemberben megyek vissza... hát vágyom már én is, pont azért amiért Te!!!! Kicsit be vagyok gubózva....

    VálaszTörlés
  2. Szilvi: Pont így éreztem én is, mikor elkezdtem újra dolgozni. Jó volt!!!
    És te meg annyira jól kezeled az időt, szuperül beosztod, hogy Erikre a lehető legtöbb jusson. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Szilvi!
    Nagyon örülök, hogy ilyen jól megy a munka!!! Erik és a Nagyi pedig nagyon ügyesek! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Szilvi!
    Írtam mailt a képeslapos címre, segítségedet szeretném kérni új háttér készítésében, olyan béna vagyok.

    VálaszTörlés
  5. Örülök,hogy kialakult nektek is a programotok és Erik is jól viseli a távollétedet!!

    VálaszTörlés