kedd, augusztus 18, 2009

Az első nap távol

Ez is elérkezett, sajnos ma első nap dolgoztam. 10-18-ig tart a munka idő, végtére is 8 óra. Bambika a Nagyival volt, délelőtt, együtt ebédeltek, majd alvás után jött érte az Apucipicje és együtt töltötték az időt, 6-ra pedig behozta a boltba hozzám. A nap zökkenő mentes volt, nem sírt és szót fogadott Mindenkinek. Az éjszakánk viszont nagyon pocsék volt. Sokszor sírt és hajtogatta:
"Mami nics" "Mami ebújt" "Mami hó van?"
Ha kimentem wc-re akkor úgy sírt mint akit nyúznak. Így a ringatás és a vigasztalás mellett kb. 4 órát sikerült aludnom és az utolsó után már nem sikerült visszaaludnom se. Így nézünk a második nap elé. Itt bőgök a monitor előtt, megint itt kell hagyjam ezt a kis makit. Remélem, a mai napnak is vége lesz a számára gyorsan.
Tegnap majdnem 10-ig játszottunk, sétálni voltunk és motoroztunk. Utána mentem dolgozni. 6-kor elmentünk biciklizni, aztán repülőt néztünk (mert szúnyog irtás volt, és ilyenkor egész közelről szemre lehet venni a kis dupla szárnyú gépet). Vacsi után fürdés és mese olvasás volt, utána még énekeltem is, 9-kor már aludt az én kis manóm. Utána még elvégeztem a házimunkát is, mert ugye az se fog magától rendbe jönni. Úgy nézett ki minden rendben és jól viselte a dolgokat, de ezután az éjszaka után már nem gondolom ezt.

6 megjegyzés:

  1. Szilvi! Adj időt a kispasinak! Ő nem érti ezt az egészet. A világ legtermészetesebb dolga, hogy anya csak az övé. A dolgozás az az apa reszortja. És most anya is megpattan, holmi munka ürügyén.... Szóval idő kell, de meg fogja szokni!
    Sok erőt, kitartást.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom a pici lelkét! :( De okos fiú Erik, el fogja fogadni gyorsan hogy ez az élet rendje!

    VálaszTörlés
  3. Szilvi!
    Annyira sajnálom, hogy nehezebben alakul a dolog, mint ahogy elsőre tűnt! De hidd el, gyorsan túl lesztek rajta. Biztosan azt is érzi, hogy Téged is bánt a dolog!
    De Erik stramm fiú, tudja, hogy továbbra is Ő az első Neked!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, kitartás!!!:-)))És Erik még nem is tudja, hogy milyen mákja van, hogy nem bölcsiben kezd, hanem a Nagyi és Apa vigyáznak rá!Tájékoztass továbbra is!Biztosan minden nap könnyebb lesz mindannyiótoknak!:-)))

    VálaszTörlés
  5. Szivi: Tudod, van egy stramm és tündéri kisfiad, hamarosan belerázódtok mind a ketten, és nem fogja már megviselni. Még pár nap nehéz lesz, de aztán egyre jobb! És majd lesz egy csomó új élménye, amit megoszthat veled. A veled töltött idő meg még értékesebb lesz a számára.

    Nagyon jó az új háttér!

    VálaszTörlés
  6. Nehéz ez most mindkettőtöknek, sajnálom, hogy így megviselte a kis lelke. Minél többször mész el, és jössz vissza, annál jobban megerősödik benne, hogy nem fogsz eltűnni, és utána már könnyebb lesz minden külön töltött nap. Főleg, ha anyukáddal és az apukájával is jól elvan, jó kezekben tudhatod te is!!!

    VálaszTörlés