hétfő, június 22, 2009

Focista lesz a gyerekeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!

Már régóta észlelünk gyanús jeleket, miszerint a gyermek labda imádó. Alig tudott járni, de már rúgta a labdát, jól és pontosan célozva. A jelek teljesen egyértelműek, bár próbáltunk átlépni rajta és nem tudomást venni erről a nyilvánvaló dologról. Hisz egy küzdősportos apa és egy mászó anyuka, nem feltétlenül rajong a fociért.
Először is bárkit és bármikor rátud venni arra, hogy focizzon vele egy kicsit. Nanával már hangutánzó szavakban is tökélyre fejlesztették a a rugdosás kommentálását. Ilyen a "bumm" "dájng" "bamm" és stb. Annyira ügyes, hogy a parkban más apukák, már többször megjegyezték, tehát nem csak nekünk tűnt fel.
Másodszor, ha épp senki nem focizik vele, akkor egyedül is nagyon jól el van vele. Az etetőszékből kaput csinál és oda rugdossa be a kis labdákat sorba, jelzem 10 labdából 9 be is megy a képzeletbeli kapun. Amikor ezt játszotta először, azt sem tudta eszik e vagy isszák a foci nevű játékot, még sosem látta és senki nem mutatta neki.
Harmadszor, már ismeri a focit, mert megy az UEFA kupa az M1-en. Véletlen találta meg, de azóta minden egyes este leellenőrzi, hogy van e foci. Ha van, fürdés után leültet a fotelba és oda kuporodik az ölembe. Nézi a focit és kommentálja: bumm, bamm, dájng, buuuuuuuuuuuuuum. Nagyon szereti, 40 percig is képes minden gond nélkül nézni. Be kell csapni, hogy ágyba lehessen dugni, külnben végig nézne 3 meccset is. Egy reklám közben elkapcsolom és elmagyarázom, hogy már vége, így hangos elment felkiálltással elmegy aludni. Kíváncsi vagyok mikor jön rá, hogy 90 percig tart.

6 megjegyzés:

  1. Drága kis pasi! Legközelebb a sört is kérjed anyától az Uefa Kupa meccs mellé! :D

    VálaszTörlés
  2. De ügyes!!! Jegyezzük meg, hogy a focisták is nagyon jó fejek, bár, ez tökéletesen egyértelmű, hiszen már Eriket is oda kell sorolni! :-)))

    VálaszTörlés
  3. De édes lehet, ahogy kiabál! 10-ből 9 bemegy? Nem semmi! Lehet, hogy ő lesz a magyar foci új reménysége? :-)

    VálaszTörlés
  4. Csengebaba Köszi, egyenlőre talán elég lesz a sörkorcsolya is :-))))

    Noncsi a focisták innentől a No.1 ;-)

    Nóri legalább olcsó sportot választott, legalább is a szüleihez képest :-))

    VálaszTörlés
  5. Gratu! Ügyi a srác, még a szeméből is sugárzik a "foci imádat" :)

    VálaszTörlés
  6. Csúúúúúúúúúcs a fiad!!! Kis focista!

    VálaszTörlés